ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ή ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

Οι επιχειρήσεις πλέον βασίζονται καθημερινά στην τεχνολογία για να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να ανταλλάσουν δεδομένα. Χωρίς κάποιο σωστό πλάνο προστασίας, αυτές οι επιχειρήσεις είναι ευάλλωτες σε πιθανές απώλειες δεδομένων, σε εκτεταμένες διακοπές, ή ακόμα χειρότερα – σε ολοκληρωτική πάυση εργασιών!

Προστατεύσου από τα Gremlins που τρώνε τα δεδομένα σου!

Αυτοί οι ταραχοποιοί αναλώνουν την ημέρα τους για να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Φυσικές καταστροφές. Φωτιά. Κλοπή. Αστοχία υλικού. Ιοί. Ανθρώπινο λάθος. Αυτές είναι μερικές από τις απειλές που αφορούν τα δεδομένα σας. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις που μπορούν να σε προστατεύσουν από αυτούς τους “νταήδες”.

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ GREMLINS

Η λύση μας σταματάει τα Gremlins στις επιθέσεις τους

Αγχώνεσαι για τη συμμόρφωση με τις διαδικασίες σου; Σε έχουμε καλυμμένο!

Πολλές επιχειρήσεις υπόκεινται σε κανονισμούς που αφορούν τη προστασία των εμπιστευτικών τους δεδομένων. Η αποτυχία κάλυψης αυτών των κανονισμών συχνά οδηγεί σε σοβαρά πρόστιμα ή προβλήματα στη πιστοποίηση τους. Η λύση “Backup and disaster recovery” που σας προσφέρουμε σας καλύπτει με τους εξής τρόπους:

  • Η λύσεις μας είναι συμβατές με HIPPA, FINRA, PCI, FERPA, Safe Harbor, GLB, SOX και SSAE-16 Type II.

  •  Υπάρχουν πολυάριθμες διαδικασίες που βεβαιώνουν την καλή κατάσταση των δεδομένων σας, έτσι ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας, ανα πάσα στιγμή.

  •  Όλα σας τα δεδομένα είναι εξασφαλισμένα με τη χρήση, τουλάχιστον, 128-bit AES κρυπτογράφησης, που χρησιμοποιείται και στο online banking.

  •  Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε 2 πιστοποιημένα SSAE-16 Datacenters, σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές.

Απλό. Ασφαλές. Αξιόπιστο.