Βοηθάμε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, να κάνουν τη δουλειά τους γρηγορότερα και να αποφεύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις από τη διαχείριση της πληροφορικής στην επιχείρηση τους

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Η ΑΡΧΗ

Ο ιδρυτής της Giant Stride ξεκίνησε το 2000 με σκοπό να βοηθάει ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τις τεχνολογίες που υλοποιούν στην επιχείρηση τους και τις αποφάσεις που παίρνουν γύρω από αυτό.

Σήμερα, βλέπουμε ιδιαίτερη επιτυχία με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και προβληματίζονται με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να ξεφορτωθούν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα, φοβούνται ότι δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- το τεχνολογικό ρίσκο που ενδεχομένως υποβόσκει, ή είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει τη γενικότερη απόδοση τεχνολογίας-επιχείρησης.

Για αυτές τις επιχειρήσεις, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

6 ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Δείτε 9 λόγους ακόμα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας
Owner | 3S Chemicals

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη
Partner | SDK Law
Δείτε περισσότερα σχόλια

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

ΠΟΥ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Παγγαίου και Αγγίστης 1, 11855, Αθήνα, Ελλάδα.

+30 211 198 5162

[email protected]