Βοηθάμε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις να εξελίσσονται άκοπα – χωρίς μπελάδες

Λευτέρης Καραφίλης
Λευτέρης ΚαραφίληςIT Strategist

Ξεκίνησα το 2000 ως ελεύθερος επαγγελματίας με σκοπό να βοηθάω επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν στην επιχείρηση τους.

Τότε η τεχνολογία ήταν στο ξεκίνημα της και όλοι αρκούνταν να χρησιμοποιούν τους ηλ. υπολογιστές σαν μια σύγχρονη γραφομηχανή. Πλέον, η τεχνολογία είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας και η ανάπτυξη της είναι καταρρακτώδης: από την καθημερινή χρήση του Internet, μέχρι τη τεχνητή νοημοσύνη.

Ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε τους πελάτες μας να αναπτύσσονται, για αυτό και τους παρέχουμε τις πληροφορίες και τα εργαλεία για να το πετύχουν – βάζουμε τη ψυχή μας σε αυτό!

Σήμερα, ως ομάδα πλέον, βλέπουμε ιδιαίτερη επιτυχία με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που προβληματίζονται με την αδυναμία τους να βρουν τι πρέπει να κάνουν για να ξεφορτωθούν τα απελπιστικά προβλήματα, που φοβούνται ότι δεν υπάρχει ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- τους κινδύνους που υποβόσκουν, ή είναι απογοητευμένοι από το ότι δεν διαχειρίζονται ουσιαστικά τα της τεχνολογίας.

Πλέον, έχουμε ένα μοντέλο με αποδεδειγμένα αποτελέσματα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

6 ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ