Υποστήριξη 2017-10-10T14:04:04+00:00

Πως θα εξαφανίσεις τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου, μια και καλή, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβεις εσωτερικό τμήμα ΙΤ

IT.TotalCare Large

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, υποστήριξης και εξέλιξης υποδομών πληροφορικής (ΙΤ), ιδανικό για επιχειρήσεις παροχής  υπηρεσιών με 10-50 H/Y.

θες να μάθεις αν το IT.TotalCare ταιριάζει και στη δική σου επιχείρηση;

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ξεμπερδεύεις Γρήγορα!

Αν ξέρεις ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πεις το πρόβλημα σου, θα έχεις και τη λύση, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνεις το τηλέφωνο για να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σου;

Ασχολείσαι με τη δουλειά σου!

Πόσο νομίζεις ότι εκνευρίζει τους πελάτες σου, να περιμένουν στο τηλέφωνο μέχρι να ανοίξεις ένα Word; Εκτελούμε ειδικές ρουτίνες στα συστήματα σου, έτσι ώστε οι υπολογιστές σου να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, δεν «πετάμε το πλακάκι» σε τρίτους… Η εταιρεία που υποστηρίζει το ERP λέει ότι φταίει ο Server, αλλά η εταιρεία που υποστηρίζει το δίκτυο σου λέει ότι φταίει το ERP. Σου θυμίζει κάτι; Όταν μας καλείς, αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με όσους χρειάζεται προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα σου όσο πιο άμεσα γίνεται. Χωρίς να χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου ή να στρεσάρεσαι!

Ησυχάζεις από το χάος!

Γνωρίζεις ότι το 77% των διαδικασιών backup (λήψη εφεδρικών αντιγράφων) αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σου στο 100% (KrollOntrack); Έχουμε οργανωμένο σύστημα ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup. Είσαι ασφαλής!

Επίσης, χρησιμοποιούμε εργαλεία που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε αν ο server σου έχει κάποιο πρόβλημα, πολλές φορές πριν καν το αντιληφθείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στο IT!

Είσαι ειδικός σε αυτό που κάνεις – στο να φτιάχνεις, να πουλάς και να προσφέρεις προϊόντα και υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σε βοηθάει να καταφέρεις τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σου και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σε βοηθήσουμε με ότι χρειάζεσαι σε απλά Ελληνικά!

Μην βασίζεσαι στη γνώμη μας. Δες τι λένε οι πελάτες μας!

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης Founder

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Senior Consultant/Owner

Για να είσαι «μέσα στα πράγματα»… Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!