IT DEPARTMENT AS A SERVICE

Πως θα εξαφανίσεις τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου, μια και καλή , χωρίς να χρειάζεται να προσλάβεις εσωτερικό τμήμα ΙΤ

  • 100% ανταπόκριση εντός ημέρας
  • 0,33 μέσος όρος κλήσεων / ανά χρήστη / το μήνα
  • 21 λεπτά μέσος χρόνος επίλυσης κλήσεων
ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ IT.TOTALCARE;

Ένα ολοκληρωμένο τμήμα IT

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και βοηθάμε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τις τεχνολογίες που υλοποιούν στην επιχείρηση τους και τις αποφάσεις που παίρνουν γύρω από αυτό.

Ξεμπερδεύεις Γρήγορα!

Αν ξέρεις ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πεις το πρόβλημα σου, θα έχεις και τη λύση, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνεις το τηλέφωνο για να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σου;

Ασχολείσαι με τη δουλειά σου!

Πόσο νομίζεις ότι εκνευρίζει τους πελάτες σου, να περιμένουν στο τηλέφωνο μέχρι να ανοίξεις ένα Word; Εκτελούμε ειδικές ρουτίνες στα συστήματα σου, έτσι ώστε οι υπολογιστές σου να έχουν, μονίμως, τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, δεν «πετάμε το πλακάκι» σε τρίτους… Η εταιρεία που υποστηρίζει το ERP λέει ότι φταίει ο Server, αλλά η εταιρεία που υποστηρίζει το δίκτυο σου λέει ότι φταίει το ERP. Σου θυμίζει κάτι; Όταν μας καλείς, αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με όσους χρειάζεται προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα σου όσο πιο άμεσα γίνεται. Χωρίς να χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου ή να στρεσάρεσαι!

Ησυχάζεις από το χάος!

Σχεδόν τα πάντα λειτουργούν, μέχρι να χαλάσουν! Το πρόβλημα όμως είναι ότι το 77% των διαδικασιών backup αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σου στο 100%. Μη σκας! Έχουμε τυποποιημένες διαδικασίες ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup. Είσαι ασφαλής!

Επίσης, διαθέτουμε τη τεχνολογία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν τα συστήματα σου έχουν κάποιο πρόβλημα, πολλές φορές πριν καν το αντιληφθείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στο IT!

Είσαι ειδικός σε αυτό που κάνεις – στο να φτιάχνεις, να πουλάς και να προσφέρεις προϊόντα και υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σε βοηθάει να καταφέρεις τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σου και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σε βοηθήσουμε με ότι χρειάζεσαι σε απλά Ελληνικά!

Μη βασίζεσαι στη γνώμη μας. Δες τι λένε οι πελάτες μας!

Πλεον, δεν αντιμετωπιζουμε κανενα απολυτως προβλημα με το δικτυο Η/Υ

Πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τη Giant Stride είχαμε διάφορους προβληματισμούς και ερωτήματα για το μοντέλο υποστήριξης που χρησιμοποιούν. Σήμερα, μετά από ένα χρόνο και πλέον συνεργασίας, μπορώ να πω ότι η ταχύτητα ανταπόκρισης στα καθημερινά μας θέματα, είναι πολύ μικρότερη της μίας ώρας και τα θέματα που τους θέτουμε επιλύονται οριστικά. Πλέον, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με το δίκτυο H/Y και τις παραμέτρους του ( ασφάλεια, σταθερότητα, κλπ.) και για αυτόν τον λόγο άλλωστε τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

profile-pic
Αστερης Γιαννακουδης
Co-Owner | 5-One Consultants

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη
Partner | SDK Law

Εχουμε πλεον σταθερο δικτυο και ειμαστε ασφαλεις οσον αφορα τα δεδομενα μας

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.

profile-pic
Ιασων Μανουσος
IT Coordinator | Royalton Investments

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας
Senior Consultant/Owner | 3S Chemicals

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε τη λίστα, που καλύπτει τις 10 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.