Τηλεργασία: Η δύναμη του να εργάζεστε από οπουδήποτε… εύκολα!

Έχει ποτέ χρειαστεί να δουλέψετε από το σπίτι; Πέρα από τα προβλήματα του σπιτιού (παιδιά, φασαρία, κλπ.), εκνευρίζεστε και με τις απελπιστικές ταχύτητες και τις πολύπλοκες διαδικασίες που χρειάζονται για να συνδεθείτε στο εταιρικό δίκτυο.

Σαν να μη φτάνει αυτό, αυτές οι πολύπλοκες διαδικασίες, συχνά δεν δουλεύουν με αποτέλεσμα να μιλάτε με το ΙΤ για να ανοίξετε, απλά, ένα word!

Φτάνει πια! Έχουμε τη λύση που λειτουργεί με 3 απλά βήματα… Ανοίγετε τον υπολογιστή, βάζετε τον κωδικό σας και δουλεύετε!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ 15′ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Λύσεις απίστευτα γρήγορες!

1. Cloud File Sharing

Δουλεύετε στα αρχεία σας από οπουδήποτε σαν να ήσασταν στο γραφείο! Τέλος τα μπρος-πίσω με USB στικάκια και emails.

2. VPN

Δεν χρειάζεται να πάτε μέχρι το γραφείο για δείτε ένα report. Μπορείτε, πλέον, να χρησιμοποιείτε το εμπορικό σας πρόγραμμα, το CRM και ότι άλλο χρειάζεστε από παντού.

3. Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο

Δεν χρειάζεται να μοιράζετε το κινητό σας τηλέφωνο αριστερά και δεξιά. Το εταιρικό σας τηλέφωνο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και από το σπίτι και από το ξενοδοχείο!

4. Cloud Email

Μπορείτε να ανταλλάσσετε emails, από το κινητό, από τον υπολογιστή σας, από το tablet σας.

Μη βασίζεστε στη γνώμη μας. Δείτε τι λένε οι πελάτες μας!

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.

Με την Giant Stride έχουμε μια μόνιμη συνεργασία από την οποία απολαμβάνουμε συντονισμένες ενέργειες, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και άρτιες λύσεις, με υψηλά επίπεδα ασφαλείας, στις καθημερινές ανάγκες και διεργασίες της εταιρείας μας.Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.Η απόκριση τους σχεδόν σε όλες μας τις απαιτήσεις είναι καθοριστική. Ο ρυθμός ανταπόκρισης τους έχει τον υψηλότερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των υπαλλήλων μας καθώς λαμβάνουν άμεσα απάντηση στο αίτημά τους.Ο αρχικός μου προβληματισμός ήταν η μετάβαση από την υφιστάμενη υποδομή μηχανογράφησης στην κυρίαρχη τάση στο χώρο της πληροφορικής το Cloud Computing, καθώς και η ανάπτυξη/υποστήριξη της λειτουργίας συστημάτων επιτελικής πληροφόρησης, όπως και συστημάτων ηλεκτρονικού helpdesk και workflow management. Οι λύσεις τις Giant Stride μας έδωσαν ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο χρόνος/τρόπος μετάβασης έγινε τόσο συντονισμένα που πραγματικά δεν είχαμε απώλειες και downtime πέραν των επιθυμητών όριων.Τους ευχαριστώ για την άρτια επικοινωνία μας, ευελπιστώντας στην εξίσου εποικοδομητική συνεργασία μας και στο μέλλον.

profile-pic
Κυριάκος Κωνσταντινίδης
COO | Smok-e

Mας μειώνουν την έκθεση σε κίνδυνο και μας επιτρέπουν να αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Με την Giant Stride εκτελούμε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας στρατηγικό πλάνο όπου κάνουμε outsource hosting των server μας, ανεβάζουμε στο cloud υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταγραφής συνομιλιών, αναβαθμίζουμε το hardware, εκσυγχρονίζουμε την digital υποδομή μας. Η συμβολή τους είναι καθοριστική, καθότι μπορούν να συμβουλέψουν σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας και να προτείνουν λύσεις και συνεργασίες που μας μειώνουν έκθεση σε κίνδυνο και αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας. Καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι πεισθήκαμε να ξεφύγουμε από την φιλοσοφία του patchwork και με στρατηγικό σχεδιασμό, μεθοδικά να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Επιπλέον, από τους πρώτους μήνες απέκτησαν σχέσεις με τους λοιπούς φορείς και τα ιδρύματα που συνεργαζόμαστε, βγάζοντας από το μυαλό μας αρκετές από τις ΙΤ 'αγωνίες' που έχουμε.Η ανταπόκριση τους είναι πρωτόγνωρη για εμάς! Κατά κανόνα η κλήση μας απαντάται άμεσα. Σπάνια περιμένουμε πάνω από 15 λεπτά. Σε πιο κρίσιμες περιπτώσεις, δίνεται η αναγκαία προτεραιότητα ενώ, σε περιπτώσεις που χρειάζεται και η δική μας συμβολή/ενέργεια, η συνεργασία είναι αρμονική.Οραματιζόμαστε ότι η Giant Stride θα μας υποστηρίξει και μετά την εταιρική μας ψηφιακή μεταμόρφωση, όταν θα αναζητούμε την ψηφιακή χρηματοοικονομική καινοτομία.

profile-pic
Γιώργος Πολίτης
CEO | Capital ΑΧΕΠΕΥ