Πότε θέλεις να βελτιώσεις το τρόπο διαχείρισης των υποθέσεων του δικηγορικού σου γραφείου και να ξεμπερδεύεις, μια και καλή, με τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου;

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαχειρίζεσαι καλύτερα τις υποθέσεις σου!

Δεν χρειάζεται να είσαι κολλημένος στο γραφείο! Πλέον μπορείς να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις των πελατών σου από όπου και αν βρίσκεσαι… στον υπολογιστή σου, στο κινητό σου, στο tablet σου!

Το καλύτερο από όλα… οργανώνεις πλέον εύκολα τα έγγραφα σου σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον! Μπορείς πλέον να ψάχνεις και να φιλτράρεις τα αρχεία σου με βάση τον πελάτη, την “υπόθεση”, την ημερομηνία, ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ξεμπερδεύεις Γρήγορα!

Αν ξέρεις ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πεις το πρόβλημα σου, θα έχεις και τη λύση, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνεις το τηλέφωνο για να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σου;

Είσαι καλυμμένος!

Γνωρίζεις ότι το 77% των διαδικασιών backup (λήψη εφεδρικών αντιγράφων) αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σου στο 100% (KrollOntrack); Έχουμε οργανωμένο σύστημα ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup.

Επίσης, σε βοηθάμε να εξασφαλίσεις την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σου και κατ’ επέκταση τη φήμη της επιχείρησης σου, με τη χρήση τουλάχιστον, 128-bit AES κρυπτογράφησης, που χρησιμοποιείται και στο online banking. Είσαι ασφαλής!

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στο IT!

Είσαι ειδικός σε αυτό που κάνεις – στο να παρέχεις νομικές υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σε βοηθάει να καταφέρεις τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σου και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σε βοηθήσουμε με ότι χρειάζεσαι σε απλά Ελληνικά!

Μην βασίζεσαι στη γνώμη μας. Δες τι λένε οι πελάτες μας!

Mας μειώνουν την έκθεση σε κίνδυνο και μας επιτρέπουν να αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Με την Giant Stride εκτελούμε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας στρατηγικό πλάνο όπου κάνουμε outsource hosting των server μας, ανεβάζουμε στο cloud υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταγραφής συνομιλιών, αναβαθμίζουμε το hardware, εκσυγχρονίζουμε την digital υποδομή μας. Η συμβολή τους είναι καθοριστική, καθότι μπορούν να συμβουλέψουν σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας και να προτείνουν λύσεις και συνεργασίες που μας μειώνουν έκθεση σε κίνδυνο και αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι πεισθήκαμε να ξεφύγουμε από την φιλοσοφία του patchwork και με στρατηγικό σχεδιασμό, μεθοδικά να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Επιπλέον, από τους πρώτους μήνες απέκτησαν σχέσεις με τους λοιπούς φορείς και τα ιδρύματα που συνεργαζόμαστε, βγάζοντας από το μυαλό μας αρκετές από τις ΙΤ 'αγωνίες' που έχουμε.

Η ανταπόκριση τους είναι πρωτόγνωρη για εμάς! Κατά κανόνα η κλήση μας απαντάται άμεσα. Σπάνια περιμένουμε πάνω από 15 λεπτά. Σε πιο κρίσιμες περιπτώσεις, δίνεται η αναγκαία προτεραιότητα ενώ, σε περιπτώσεις που χρειάζεται και η δική μας συμβολή/ενέργεια, η συνεργασία είναι αρμονική.

Οραματιζόμαστε ότι η Giant Stride θα μας υποστηρίξει και μετά την εταιρική μας ψηφιακή μεταμόρφωση, όταν θα αναζητούμε την ψηφιακή χρηματοοικονομική καινοτομία.

profile-pic
Γιώργος Πολίτης CEO | Capital ΑΧΕΠΕΥ

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals

Για να είσαι “μέσα στα πράγματα”… Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!