Υποστήριξη 2017-01-16T14:08:50+00:00

Πως θα εξαφανίσεις τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου, μια και καλή, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβεις εσωτερικό τμήμα ΙΤ

IT.TotalCare Large

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, υποστήριξης και εξέλιξης υποδομών πληροφορικής (ΙΤ), ιδανικό για επιχειρήσεις παροχής  υπηρεσιών με 10-50 H/Y.

θες να μάθεις αν το IT.TotalCare ταιριάζει και στη δική σου επιχείρηση; Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση σήμερα!

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Lefteris Karafilis

9 Τρόποι που κερδίζεις από το σύστημα υπηρεσιών του IT.TotalCare

Μην βασίζεσαι στη γνώμη μας. Δες τι λένε οι πελάτες μας

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.
Ιάσων Μανούσος, Royalton Investment Services

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι εξαιρετική! Πριν μας αναλάβουν είχαμε συνεχόμενα προβλήματα με τον Server και διάφορα ζητήματα με τα email μας. Η Giant Stride πραγματοποίησε και τις 2 αυτές τεράστιες αλλαγές χωρίς καν να το καταλάβουμε! Πρακτικά, μόλις ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας , η Giant Stride έφερε το σύστημα στα μέτρα μας και αυτομάτως σταμάτησαν και τα προβλήματα! Είναι δύσκολο κάποιος να το πιστέψει αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Εφόσον η εταιρεία μας στηρίζεται επί 24ωρου βάσεως, στη χρήση ηλ. υπολογιστών και ίντερνετ, η καθημερινή συντήρηση των συστημάτων μας είναι το Α και το Ω. Έχουμε διαπιστώσει ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, είμαστε πάντοτε καλυμμένοι! Επιπλέον, σε όποια θέματα προκύπτουν υπάρχει άμεση ανταπόκριση!

Ιωάννα Μπασάκου, Aries Marine Insurance Brokers
Επαγγελματίες και με βαθιά γνώση στα θέματα πληροφορικής.
EcharaΕιρήνη Χαραγκιώνη, Charagionis Group

Η συνεργασία με την Giant Stride ξεκίνησε από το 2008 και μέχρι σήμερα έχουμε μια αρκετά καλή συνεργασία. Όποτε τους έχουμε χρειαστεί η ανταπόκριση είναι άμεση, ή το πολύ στα επόμενα 60 λεπτά. Αυτό για μένα σημαίνει ασφάλεια γιατί ξέρω πως όταν σηκώσω το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί τους, θα τους βρω και θα μιλήσω. Οι προτάσεις της Giant Stride στα projects που έχουμε ζητήσει είναι εύστοχες και μπορώ να πω, πως είναι αυτό που θα θέλαμε να ακούσουμε σαν λύση, και σε ποιότητα και σε κόστος.

Γιάννης Συλιντζίρης, MJC Capuano
Συνεργάζομαι με τον Λευτέρη τα τελευταία 4 χρόνια. Σχεδίασε και υλοποίησε το δίκτυο της εταιρίας. Είναι πολύ αφοσιωμένος και η δουλειά του είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ένα από τα δυνατά του σημεία, πέρα από το ευρύ φάσμα γνώσεων του, είναι η ικανότητα του να επικοινωνεί με το διοικητικό προσωπικό αφήνοντας εκτός τις τεχνικές ορολογίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
ElinaΕλίνα Ζωγράφου, Signaal Hellas

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

Πάνος Δρούγκας, 3S-Chem Services

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

Θωμάς Δοξιάδης, Δοξιάδης+

Είναι εύκολο να ξεκινήσεις να λύνεις τα προβλήματα σου!

Επικοινωνησε