Βραβευμένα ΙΤ Services για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

IT Company Greece
Giant Stride | IT Services

Ξεκινήσαμε γιατί καταλαβαίνουμε τι περνάτε…

Από το 2000 που είμαστε στο χώρο της πληροφορικής αντιληφθήκαμε πως πολλές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο άτομο να υποστηρίξει το ΙΤ.

Δυστυχώς, ακόμα και αν βρουν, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι χρειάζεται παραπάνω εκπαίδευση, ότι είναι ανήμπορος να χειριστεί τα καθημερινά προβλήματα τους και ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τις προτεραιότητες τους. Έτσι, καταλήγουν να δυσφορούν αμφότεροι, κάθε ημέρα, μέχρι τη μοιραία λήξη της συνεργασίας τους.

Έτσι, ξεκινήσαμε το 2014 τη Giant Stride για να προσφέρουμε μια ολιστική διαχείριση του ΙΤ ώστε να βοηθήσουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις να ξεμπερδέψουν με αυτό μια και καλή και μάλιστα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Είναι άδικο να ανέχεστε μια κατάσταση που ο συνεργάτης σας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα σας και αδυνατεί να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Είναι μάταιο να ελπίζετε σε οποιαδήποτε προοπτική βελτίωσης υπό αυτές τις συνθήκες.

Σε όλες μας τις συνεργασίες, οι πελάτες μας έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το ΙΤ της επιχείρησης τους και ότι είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε σε κάθε απορία ή πρόβλημα τους. Άλλωστε, είμαστε όλοι μία ομάδα.

Η συνεργασία σας με τη Giant Stride…

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

Ο Ανδρέας Μόσχος – Managing Director της NEXT CRO – εξηγεί πως εργάζονται ταχύτατα και με ασφάλεια από το Cloud.

Ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης – COO της SMOKE – εξηγεί πως λειτουργεί απρόσκοπτα μέσα από το μοντέλο IT.TotalCare