Αν φτάσετε σε αυτό το σημείο είναι ήδη πολύ αργά…

Δείτε το μόνο εύκολο τρόπο για να προστατεύσετε το δίκτυο υπολογιστών σας σήμερα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ

Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή η αξιοθαύμαστη λύση θα προστατεύει τα 5 κρίσιμα σημεία, που αφορούν την ασφάλεια των δεδομένων σας

Εκπαιδεύετε το προσωπικό σας

Η σημαντικότερη απειλή κάθεται μέσα στο γραφείο σας. Η Giant Stride  παρέχει συνεχή εκπαίδευση, στο προσωπικό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίζετε ύποπτες δραστηριότητες και να τις διαχειρίζεστε.

Ελέγχετε τη πρόσβαση στα δεδομένα σας

Έχετε τους απαραίτητους μηχανισμούς για να ελέγχετε τη πρόσβαση στα δεδομένα σας; H Giant Stride ενεργοποιεί και διαχειρίζεται όλες αυτές τις τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε και να περιορίσετε τη πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Οχυρώνετε το δίκτυο υπολογιστών σας

Σταματήστε τις «επιθέσεις» πριν φτάσουν στο δίκτυο σας. Η Giant Stride εγκαθιστά και διαχειρίζεται όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως Firewalls, VPNs, Vulnerability Scans, για να προστατεύετε το δίκτυο υπολογιστών σας.

Ορίζετε τι επιτρέπεται και τι όχι

Για να καθορίσετε την “ασφαλή” συμπεριφορά του προσωπικού σας, πρέπει πρώτα να εντοπίσετε τι πρέπει να κάνετε και έπειτα να το περιγράψετε σε μια πολιτική ασφαλείας. Η Giant Stride θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και να περιγράψετε αυτή τη πολιτική.

Προστατεύετε τις συσκευές σας

Είναι πλέον σημαντικό το προσωπικό σας να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε. Παρόλα αυτά, αυτό εμπεριέχει κινδύνους. Η Giant Stride διαχειρίζεται όλες αυτές τις συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, USB δίσκους, tablets και laptops. Πιστοποιούμε και κρυπτογραφούμε όλες τις συσκευές για να εργάζεστε με ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε.