Ο πιο εύκολος τρόπος να προστατεύσεις το δίκτυο υπολογιστών της επιχείρησης σου

  • Σταμάτα να χάνεις το χρόνο σου με “περίεργα” και ενοχλητικά e-mails

  • Αντιμετώπισε το άγχος που αφορά τη γρήγορη, αλλά και περιορισμένη, πρόσβαση των επισκεπτών σου

  • Περιόρισε τη χαμένη παραγωγικότητα του προσωπικού σου, από τα social media και το Internet

  • Απελευθερώσου από τη τρομοκρατία των ransomwares, που διαγράφουν ή/και κρυπτογραφούν τα δεδομένα σου

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

 Διάλεξε μια βολική ημέρα/ώρα να σε καλέσουμε

Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή η αξιοθαύμαστη λύση θα προστατεύει τα 5 κρίσιμα σημεία, που αφορούν την ασφάλεια των δεδομένων σου

Εκπαιδεύεις το προσωπικό σου

Η σημαντικότερη απειλή κάθεται μέσα στο γραφείο σου. Η Giant Stride  παρέχει συνεχή εκπαίδευση, στο προσωπικό σου, έτσι ώστε να μπορείς να αναγνωρίζεις ύποπτες δραστηριότητες και να τις διαχειρίζεσαι.

Ελέγχεις τη πρόσβαση στα δεδομένα σου

Έχεις τους απαραίτητους μηχανισμούς για να ελέγχεις τη πρόσβαση στα δεδομένα σου; H Giant Stride ενεργοποιεί και διαχειρίζεται όλες αυτές τις τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις και να περιορίσεις τη πρόσβαση στα δεδομένα σου.

Οχυρώνεις το δίκτυο υπολογιστών σου

Σταμάτα τις «επιθέσεις» πριν φτάσουν στο δίκτυο σου. Η Giant Stride εγκαθιστά και διαχειρίζεται όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως Firewalls, VPNs, Vulnerability Scans, για να προστατεύεις το δίκτυο υπολογιστών σου.

Ορίζεις τι επιτρέπεται και τι όχι

Για να καθορίσεις την “ασφαλή” συμπεριφορά του προσωπικού σου, πρέπει πρώτα να εντοπίσεις τι πρέπει να κάνεις και έπειτα να το περιγράψεις σε μια πολιτική ασφαλείας. Η Giant Stride θα σε βοηθήσει να καθορίσεις και να περιγράψεις αυτή τη πολιτική.

Προστατεύεις τις συσκευές σου

Είναι πλέον σημαντικό το προσωπικό σου να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε. Παρόλα αυτά, αυτό εμπεριέχει κινδύνους. Η Giant Stride διαχειρίζεται όλες αυτές τις συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, USB δίσκους, tablets και laptops. Πιστοποιούμε και κρυπτογραφούμε όλες τις συσκευές για να δουλεύεις με ασφάλεια όπου και αν βρίσκεσαι.