HI TECH, BYE PROBLEMS

Έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με το βραβευμένο IT Management για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15-ΛΕΠΤΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θωρακίζετε τα δεδομένα σας

Εκπαιδεύετε τους υπαλλήλους σας

Έχετε κάποιον δίπλα σας

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΣΑΡΕΣΤΕ

  • Ο κόσμος καίγεται και σπάτε τα τηλέφωνα να βρείτε το ΙΤ

  • Ντρέπεστε μήπως έχετε ξεμείνει στη δεκαετία του 90

  • Εκνευρίζεστε με τα απρόοπτα τεχνικά προβλήματα

  • Αισθάνεστε ανασφάλεια καθώς οι τεχνικοί σας “ξεπετάνε”

  • Τρέμετε τη μέρα που δεν θα έχετε καθόλου “σύστημα”

  • Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να λύσετε όλα αυτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15-ΛΕΠΤΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΙΤ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ – ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

Στη Giant Stride ξέρουμε ότι θέλετε να είστε μέσα στα πράγματα και να προσφέρετε ένα εξαιρετικό customer service στους πελάτες σας. Για να το πετύχετε όμως αυτό χρειάζεστε ένα μοντέρνο και αποδοτικό περιβάλλον εργασίας.

Το πρόβλημα είναι ότι σπαταλάτε τον περισσότερο χρόνο στη τεχνική υποστήριξη για τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, πράγμα που σας εκνευρίζει και σας μπλοκάρει από το να ασχοληθείτε να βάλετε το ΙΤ της επιχείρησης σας σε μια τάξη.

Πιστεύουμε ότι οι σημερινές επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάποιον να εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσει να το πετύχετε αυτό. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε μια καινοτόμο υπηρεσία IT Management ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Δείτε πώς λειτουργεί: Προγραμματίστε ένα 15-λεπτο τηλ. ραντεβού για να συζητήσετε για τις ανάγκες σας, ακολουθήστε ένα πλάνο 90 ημερών και αποκτήστε την ηρεμία που σας αξίζει.

Παρόλο που το IT Management as a service είναι μια μηνιαία επένδυση, θα καταλήξετε να κάνετε περισσότερα με λιγότερο προσωπικό. Προγραμματίστε το 15-λεπτο τηλεφωνικό ραντεβού, ώστε να πάψετε να εκνευρίζεστε από τεχνολογικά προβλήματα και να αρχίσετε να είστε μέσα στα πράγματα με ένα σύγχρονο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15-ΛΕΠΤΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ…

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης Founder | Δοξιάδης+

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15-ΛΕΠΤΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15-ΛΕΠΤΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ