Αρχική 2017-03-31T17:02:24+00:00

Ειδικευόμαστε σε λύσεις πληροφορικής (ΙΤ), για εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Αττική με 10-50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Σε βοηθάμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τα προβλήματα στους υπολογιστές σου. Σου εγγυόμαστε ότι θα βρίσκεις κάποιον ευγενικό και ικανό τεχνικό να σε βοηθήσει, σε λιγότερο από 60’

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 2111 985 162

Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Θέλεις να προστατεύσεις το δίκτυο υπολογιστών σου;

Θέλεις να εξασφαλίσεις τα δεδομένα σου;

IT.TotalCare Square Large
NetAssuranceV

Βρες Ότι Χρειάζεσαι Για Να Τρέξεις Την Επιχείρηση Σου

Οι πελάτες μας μιλάνε

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.
Ιάσων Μανούσος, Royalton Investment Services
Στη Giant Stride είναι πολύ έξυπνοι και ικανοί. Είναι μακράν από τους καλύτερους τεχνικούς συνεργάτες που έχω γνωρίσει. Έχουν βαθιά γνώση στα θέματα IT, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.
GeoChatzΓιώργος Χατζημανώλλης, Nuance Technologies

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε το οδηγό μας , που σε ένα κεφάλαιο καλύπτει τις 16 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.

Ακόμα και αν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, αυτός ο οδηγός θα σε οπλίσει με σημαντικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον τωρινό σου συνεργάτη, για να βεβαιωθείς ότι οι πολιτικές τους, οι διαδικασίες τους και το επίπεδο των υπηρεσιών τους δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο σε δαπανηρά προβλήματα, χαμένα δεδομένα, ιούς, χάκερς, και διάφορα άλλα προβλήματα. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα δεξιά και θα σου στείλουμε αμέσως τον οδηγό!

.

.

.

.
.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟIΟΥΜΕ COOKIES. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΔΩ!
x