Ειδικευόμαστε στην ολοκληρωμένη διαχείριση συστημάτων πληροφορικής (ΙΤ), για εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Αττική με 10-50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Σε βοηθάμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τη διαχείριση και τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου. Σου εγγυόμαστε ότι θα βρίσκεις κάποιον ευγενικό και ικανό τεχνικό να σε βοηθήσει, σε λιγότερο από 60’

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ +30 210 300 6445

Managed IT Services

Ο ευκολότερος τρόπος να ξεμπερδεύεις με τα προβλήματα στους ηλ. υπολογιστές, μια και καλή!

Περισσότερα

Managed Backup

Εξασφάλισε τα δεδομένα σου και επέτρεψε στην επιχείρηση σου να είναι σε θέση να ανακάμψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cloud Services

Μια συλλογή υπηρεσιών, που θα σου επιτρέψει να εκμεταλλευτείς τη δύναμη του cloud.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Managed IT Security

Ένα σύστημα ασφαλείας 6-σημείων για να είσαι σίγουρος ότι τα δεδομένα της επιχείρησης σου είναι προστατευμένα!

Περισσότερα

Μια μοναδική προσέγγιση στην ολοκληρωμένη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων

Όταν ξεκίνησα την Giant Stride, ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά. Ήξερα ότι οι περισσότερες μικρομεσαίες/μεσαίες επιχειρήσεις προσπαθούσαν να ενσωματώσουν μια γκάμα από τεχνολογίες, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμες μόνο σε μεγάλους οργανισμούς. Γνώριζα ότι όταν αποτύγχαναν σε αυτή τους την προσπάθεια, επέστρεφαν σε αναποτελεσματικές πυροσβεστικές λύσεις. Στην ουσία, χρειάζονταν ένα αξιόπιστο και ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών διαχείρισης!

Ένα σύστημα που θα σας βοηθήσει:

  1. Να κάνετε τα πράγματα σωστά, από τη πρώτη φορά!
  2. Να εστιάζετε στην ανάπτυξη!
  3. Να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Βρες Ότι Χρειάζεσαι Για Να Τρέξεις Την Επιχείρηση Σου

Οι πελάτες μας μιλάνε

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.
Ιάσων Μανούσος, Royalton Investment Services
Στη Giant Stride είναι πολύ έξυπνοι και ικανοί. Είναι μακράν από τους καλύτερους τεχνικούς συνεργάτες που έχω γνωρίσει. Έχουν βαθιά γνώση στα θέματα IT, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.
Γιώργος Χατζημανώλλης, Nuance Technologies

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε το οδηγό μας , που σε ένα κεφάλαιο καλύπτει τις 16 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.

Ακόμα και αν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, αυτός ο οδηγός θα σε οπλίσει με σημαντικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον τωρινό σου συνεργάτη, για να βεβαιωθείς ότι οι πολιτικές τους, οι διαδικασίες τους και το επίπεδο των υπηρεσιών τους δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο σε δαπανηρά προβλήματα, χαμένα δεδομένα, ιούς, χάκερς, και διάφορα άλλα προβλήματα. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα δεξιά και θα σου στείλουμε αμέσως τον οδηγό!

Γραφτείτε στη λίστα μας για να κατεβάσετε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό!

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους