Ειδικευόμαστε σε IT Services για επιχειρήσεις στην Αττική με 10-50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Σας βοηθάμε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα ασχολείστε με τη δουλειά σας και όχι με τη διαχείριση και τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Θα επιλέξετε μια βολική ημέρα/ώρα για να σας καλέσουμε και να συζητήσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Μας εμπιστεύτηκαν:

Διαχείριση/υποστήριξη ΙΤ για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

Ο ευκολότερος τρόπος να ξεμπερδεύετε, μια και καλή, με τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών!

  • Θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

  • Θα έχετε ένα πλάνο στρατηγικής ΙΤ

  • Επιτέλους, θα έχετε την απόδοση που σας αξίζει

Μάθετε Περισσότερα

Ασφάλεια πληροφοριών και συστημάτων για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

Μία λύση ασφαλείας 5-σημείων για να κοιμάστε ήσυχοι ότι τα δεδομένα της επιχείρησης σας είναι προστατευμένα!

  • Μάθετε το ρίσκο που έχετε

  • Αντιμετωπίστε τις κοινές απειλές

  • Καταρτίστε το προσωπικό σας

Μάθετε Περισσότερα

Οι πελάτες μας μιλάνε

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης Founder | Δοξιάδης+

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals
Δειτε περισσοτερα σχολια

Θα Βρούμε Ότι Χρειάζεται Για Να Τρέξετε Την Επιχείρηση Σας

Μια μοναδική προσέγγιση στην υποστήριξη δικτύων υπολογιστών

Όταν ξεκίνησα την Giant Stride, ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά για να ξεχωρίσουμε από τις τόσες πολλές εταιρείες πληροφορικής.

Ήξερα ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών/μεσαίων επιχειρήσεων:

  • Προβληματίζονταν με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να ξεφορτωθούν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα
  • Φοβούνταν ότι δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- το τεχνολογικό ρίσκο που ενδεχομένως υποβόσκει
  • Ήταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει τη γενικότερη διαχείριση του ΙΤ, χωρίς να επιβαρύνει τους ίδιους και το προσωπικό τους.

Έτσι, λύσαμε όλα τα παραπάνω αναπτύσσοντας το IT.TotalCare, που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δεν Είστε Έτοιμοι Να Μας Καλέσετε Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σας στείλουμε το οδηγό μας , που σε ένα κεφάλαιο καλύπτει τις 16 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνετε Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσετε Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σας.

Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, αυτός ο οδηγός θα σας οπλίσει με σημαντικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον τωρινό σας συνεργάτη, για να βεβαιωθείτε ότι οι πολιτικές τους, οι διαδικασίες τους και το επίπεδο των υπηρεσιών τους δεν θα σας αφήσουν εκτεθειμένους σε δαπανηρά προβλήματα, χαμένα δεδομένα, ιούς, χάκερς, και διάφορα άλλα προβλήματα. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα δεξιά και θα σας στείλουμε αμέσως τον οδηγό!

Γραφτείτε στη λίστα μας για να κατεβάσετε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό!

Θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης απο όπου θα κατεβάσεις και το ebook μας