HI TECH, BYE PROBLEMS

IT Services που λειτουργούν απο τη 1η φορά!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Μας εμπιστεύτηκαν:

IT Support & IT Management

Ο ευκολότερος τρόπος να ξεμπερδεύετε, μια και καλή, με τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών!

Μάθετε Περισσότερα

IT Security Services

Μία λύση ασφαλείας 5-σημείων για να κοιμάστε ήσυχοι ότι τα δεδομένα της επιχείρησης σας είναι προστατευμένα!

Μάθετε Περισσότερα

Τηλεργασία

Μοναδικές λύσεις τηλε-εργασίας για να εργάζεστε από οπουδήποτε σε 3 απλά βήματα και με απίστευτες ταχύτητες!

Μάθετε Περισσότερα

Οι πελάτες μας μιλάνε

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης Founder | Δοξιάδης+

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals
Δειτε περισσοτερα σχολια

Θα Βρούμε Ότι Χρειάζεται Για Να Τρέξετε Την Επιχείρηση Σας

Μια μοναδική προσέγγιση στην υποστήριξη δικτύων υπολογιστών

Όταν ξεκίνησα την Giant Stride, ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά για να ξεχωρίσουμε από τις τόσες πολλές εταιρείες πληροφορικής.

Ήξερα ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών/μεσαίων επιχειρήσεων:

  • Προβληματίζονταν με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να ξεφορτωθούν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα
  • Φοβούνταν ότι δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- το τεχνολογικό ρίσκο που ενδεχομένως υποβόσκει
  • Ήταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει τη γενικότερη διαχείριση του ΙΤ, χωρίς να επιβαρύνει τους ίδιους και το προσωπικό τους.

Έτσι, λύσαμε όλα τα παραπάνω αναπτύσσοντας το IT.TotalCare, που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δεν είστε έτοιμοι να μας Καλέσετε ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα, που καλύπτει τις 10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε οποιονδήποτε συνεργάτη “IT support” πριν τον αφήσετε να αγγίξει το δίκτυο σας.