Ειδικευόμαστε στο IT Management εταιρειών παροχής υπηρεσιών στην Αττική με 10-50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Σε βοηθάμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τη διαχείριση και τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου!

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ +30 210 300 6445

IT Management as a Service

Ο ευκολότερος τρόπος να ξεμπερδεύεις, μια και καλή, με τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών!

  • Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

  • Θα έχεις ένα πλάνο στρατηγικής ΙΤ

  • Επιτέλους, θα έχεις την απόδοση που σου αξίζει

Περισσότερα

IT Security as a Service

Μία λύση ασφαλείας 5-σημείων για να κοιμάσαι ήσυχος ότι τα δεδομένα της επιχείρησης σου είναι προστατευμένα!

  • Μάθε το ρίσκο που έχεις

  • Αντιμετώπισε τις κοινές απειλές

  • Κατάρτισε το προσωπικό σου

Περισσότερα

Οι πελάτες μας μιλάνε

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.
Ιάσων Μανούσος, Royalton Investment Services
Στη Giant Stride είναι πολύ έξυπνοι και ικανοί. Είναι μακράν από τους καλύτερους τεχνικούς συνεργάτες που έχω γνωρίσει. Έχουν βαθιά γνώση στα θέματα IT, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.
Γιώργος Χατζημανώλλης, Nuance Technologies

Θα Βρούμε Ότι Χρειάζεσαι Για Να Τρέξεις Την Επιχείρηση Σου

Μια μοναδική προσέγγιση στην υποστήριξη δικτύων υπολογιστών

Όταν ξεκίνησα την Giant Stride, ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά για να ξεχωρίσουμε από τις τόσες πολλές εταιρείες πληροφορικής.

Ήξερα ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών/μεσαίων επιχειρήσεων:

  • Προβληματίζονταν με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να ξεφορτωθούν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα
  • Φοβούνταν ότι δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- το τεχνολογικό ρίσκο που ενδεχομένως υποβόσκει
  • Ήταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει τη γενικότερη διαχείριση του ΙΤ, χωρίς να επιβαρύνει τους ίδιους και το προσωπικό τους.

Έτσι, λύσαμε όλα τα παραπάνω αναπτύσσοντας το IT.TotalCare, που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε το οδηγό μας , που σε ένα κεφάλαιο καλύπτει τις 16 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.

Ακόμα και αν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, αυτός ο οδηγός θα σε οπλίσει με σημαντικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον τωρινό σου συνεργάτη, για να βεβαιωθείς ότι οι πολιτικές τους, οι διαδικασίες τους και το επίπεδο των υπηρεσιών τους δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο σε δαπανηρά προβλήματα, χαμένα δεδομένα, ιούς, χάκερς, και διάφορα άλλα προβλήματα. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα δεξιά και θα σου στείλουμε αμέσως τον οδηγό!

Γραφτείτε στη λίστα μας για να κατεβάσετε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό!

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους