Ειδικευόμαστε σε IT Services για επιχειρήσεις στην Αττική με 10-50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Σε βοηθάμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τη διαχείριση και τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών σου!

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Θα επιλέξεις μια βολική ημέρα/ώρα για να σε καλέσουμε και να συζητήσουμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε

Διαχείριση/υποστήριξη ΙΤ για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

Ο ευκολότερος τρόπος να ξεμπερδεύεις, μια και καλή, με τα προβλήματα στο δίκτυο υπολογιστών!

  • Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

  • Θα έχεις ένα πλάνο στρατηγικής ΙΤ

  • Επιτέλους, θα έχεις την απόδοση που σου αξίζει

Μάθε Περισσότερα

Ασφάλεια πληροφοριών και συστημάτων για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

Μία λύση ασφαλείας 5-σημείων για να κοιμάσαι ήσυχος ότι τα δεδομένα της επιχείρησης σου είναι προστατευμένα!

  • Μάθε το ρίσκο που έχεις

  • Αντιμετώπισε τις κοινές απειλές

  • Κατάρτισε το προσωπικό σου

Μάθε Περισσότερα

Οι πελάτες μας μιλάνε

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης Founder | Δοξιάδης+

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals
Δες περισσοτερα σχολια

Θα Βρούμε Ότι Χρειάζεσαι Για Να Τρέξεις Την Επιχείρηση Σου

Μια μοναδική προσέγγιση στην υποστήριξη δικτύων υπολογιστών

Όταν ξεκίνησα την Giant Stride, ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά για να ξεχωρίσουμε από τις τόσες πολλές εταιρείες πληροφορικής.

Ήξερα ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών/μεσαίων επιχειρήσεων:

  • Προβληματίζονταν με την αδυναμία τους να εντοπίσουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να ξεφορτωθούν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα
  • Φοβούνταν ότι δεν υπάρχει κάποιος ειδικός να εντοπίσει -και να διαχειριστεί- το τεχνολογικό ρίσκο που ενδεχομένως υποβόσκει
  • Ήταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει τη γενικότερη διαχείριση του ΙΤ, χωρίς να επιβαρύνει τους ίδιους και το προσωπικό τους.

Έτσι, λύσαμε όλα τα παραπάνω αναπτύσσοντας το IT.TotalCare, που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε το οδηγό μας , που σε ένα κεφάλαιο καλύπτει τις 16 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.

Ακόμα και αν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, αυτός ο οδηγός θα σε οπλίσει με σημαντικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον τωρινό σου συνεργάτη, για να βεβαιωθείς ότι οι πολιτικές τους, οι διαδικασίες τους και το επίπεδο των υπηρεσιών τους δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο σε δαπανηρά προβλήματα, χαμένα δεδομένα, ιούς, χάκερς, και διάφορα άλλα προβλήματα. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα δεξιά και θα σου στείλουμε αμέσως τον οδηγό!

Γραφτείτε στη λίστα μας για να κατεβάσετε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό!