IT SUPPORT & ΙΤ MANAGEMENT ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 10-50 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Επιτέλους, μια εταιρεία πληροφορικής στην Αττική που λύνει τα προβλήματα του ΙΤ στην επιχειρήση σας σήμερα!

  • 44 λεπτά μέσος όρος επίλυσης προβλημάτων για να μην χάνετε το χρόνο σας
  • Ειδική γραμμή 24ωρης υποστήριξης που σας γλυτώνει από το άγχος των πιεστικών σας deadlines
  • Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands της πληροφορικής σήμερα
  • Καινοτόμο μοντέλο υποστήριξης IT.TotalCare που εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων σας
  • Συνεργασία χωρίς ρίσκο με εταιρεία που εφαρμόζει το δοκιμασμένο σύστημα ασφάλειας πληροφοριών ISO27001
  • Καλύπτεστε από 20 χρόνια εμπειρίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ 15′ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ
IT.TotalCare Large

Όχι απλά ένα ιδιαίτερο μοντέλο IT Management

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και σας βοηθάει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για τις τεχνολογίες που εφαρμόζετε στην επιχείρηση σας και τις αποφάσεις που παίρνετε γύρω από αυτό

Ξεμπερδεύετε Γρήγορα!

Αν ξέρετε ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πείτε το πρόβλημα σας, θα έχετε και τη λύση, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνετε το τηλέφωνο για να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σας;

Ασχολείστε με τη δουλειά σας!

Πόσο νομίζετε ότι εκνευρίζει τους πελάτες σας, να περιμένουν στο τηλέφωνο μέχρι να ανοίξετε ένα Word; Εκτελούμε ειδικές ρουτίνες στα συστήματα σας, έτσι ώστε οι υπολογιστές σας να έχουν, μονίμως, τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, δεν “πετάμε το πλακάκι” σε τρίτους… Η εταιρεία που υποστηρίζει το ERP λέει ότι φταίει ο Server, αλλά η εταιρεία που υποστηρίζει το δίκτυο σου λέει ότι φταίει το ERP. Σας θυμίζει κάτι; Όταν μας καλείτε, αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με όσους χρειάζεται προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα σας όσο πιο άμεσα γίνεται. Χωρίς να χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σαςή να στρεσάρεστε!

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Σχεδόν τα πάντα λειτουργούν, μέχρι να χαλάσουν! Το πρόβλημα όμως είναι ότι το 77% των διαδικασιών backup αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σας στο 100%. Μη σκάτε! Έχουμε τυποποιημένες διαδικασίες ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup. Είστε ασφαλείς!

Επίσης, διαθέτουμε τη τεχνολογία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν τα συστήματα σου έχουν κάποιο πρόβλημα, πολλές φορές πριν καν το αντιληφθείτε.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στο IT!

Είστε ειδικοί σε αυτό που κάνετε – στο να φτιάχνετε, να πουλάτε και να προσφέρετε προϊόντα και υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σας βοηθάει να καταφέρετε τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σας και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σας βοηθήσουμε με ότι χρειάζεστε σε απλά Ελληνικά!

Μη βασίζεστε στη γνώμη μας. Δείτε τι λένε οι πελάτες μας!

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.

Με την Giant Stride έχουμε μια μόνιμη συνεργασία από την οποία απολαμβάνουμε συντονισμένες ενέργειες, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και άρτιες λύσεις, με υψηλά επίπεδα ασφαλείας, στις καθημερινές ανάγκες και διεργασίες της εταιρείας μας.Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.Η απόκριση τους σχεδόν σε όλες μας τις απαιτήσεις είναι καθοριστική. Ο ρυθμός ανταπόκρισης τους έχει τον υψηλότερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των υπαλλήλων μας καθώς λαμβάνουν άμεσα απάντηση στο αίτημά τους.Ο αρχικός μου προβληματισμός ήταν η μετάβαση από την υφιστάμενη υποδομή μηχανογράφησης στην κυρίαρχη τάση στο χώρο της πληροφορικής το Cloud Computing, καθώς και η ανάπτυξη/υποστήριξη της λειτουργίας συστημάτων επιτελικής πληροφόρησης, όπως και συστημάτων ηλεκτρονικού helpdesk και workflow management. Οι λύσεις τις Giant Stride μας έδωσαν ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο χρόνος/τρόπος μετάβασης έγινε τόσο συντονισμένα που πραγματικά δεν είχαμε απώλειες και downtime πέραν των επιθυμητών όριων.Τους ευχαριστώ για την άρτια επικοινωνία μας, ευελπιστώντας στην εξίσου εποικοδομητική συνεργασία μας και στο μέλλον.

profile-pic
Κυριάκος Κωνσταντινίδης
COO | Smok-e

Εχουμε πλεον σταθερο δικτυο και ειμαστε ασφαλεις οσον αφορα τα δεδομενα μας

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.

profile-pic
Ιασων Μανουσος
IT Coordinator | Royalton Investments

Εχουμε διαπιστωσει οτι οτιδηποτε κι αν συμβει, ειμαστε παντοτε καλυμμενοι!

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι εξαιρετική! Πριν μας αναλάβουν είχαμε συνεχόμενα προβλήματα με τον Server και διάφορα ζητήματα με τα email μας. Η Giant Stride πραγματοποίησε και τις 2 αυτές τεράστιες αλλαγές χωρίς καν να το καταλάβουμε! Πρακτικά, μόλις ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας , η Giant Stride έφερε το σύστημα στα μέτρα μας και αυτομάτως σταμάτησαν και τα προβλήματα! Είναι δύσκολο κάποιος να το πιστέψει αλλά αυτή είναι η αλήθεια!Εφόσον η εταιρεία μας στηρίζεται επί 24ωρου βάσεως, στη χρήση ηλ. υπολογιστών και ίντερνετ, η καθημερινή συντήρηση των συστημάτων μας είναι το Α και το Ω. Έχουμε διαπιστώσει ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, είμαστε πάντοτε καλυμμένοι! Επιπλέον, σε όποια θέματα προκύπτουν υπάρχει άμεση ανταπόκριση!

profile-pic
Ιωαννα Μπασακου
Financial Controller | Aries Marine Insurance Brokers

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας
Owner | 3S Chemicals

Δεν Είστε Έτοιμοι Να Μας Καλέσετε Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα, που καλύπτει τις 10 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνετε Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσετε Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σας.