ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΙΤ SUPPORT ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

  • Στο 97% των αιτημάτων ανταποκρινόμαστε σε λιγότερο από 11 λεπτά

  • Οργάνωση του εσωτερικού σας δικτύου και της διασύνδεσης των χρηστών

  • Θωράκιση των δεδομένων σας, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας

1

Η ανταπόκριση της Giant Stride είναι πρωτόγνωρη για εμάς! Κατά κανόνα η κλήση μας απαντάται άμεσα. Σπάνια περιμένουμε πάνω από 15 λεπτά.
Γιώργος Πολίτης – CEO | Capital Securities

Είναι αδιανόητο τεχνικά προβλήματα να σαμποτάρουν την εργασία σας

Πολλοί επιχειρηματίες στρεσάρονται όταν οι υπολογιστές τους κολλάνε, τα emails δεν φεύγουν, τα αρχεία δεν ανοίγουν γιατί γνωρίζουν ότι και να καλέσουν την ομάδα IT Support, δεν θα τους βρουν άμεσα – ή ακόμα και αν τους βρουν, δε θα καταφέρουν να τους βοηθήσουν αποτελεσματικά.

1

Ξεμπερδεύετε γρήγορα!

Ξεχάστε το άγχος και την πίεση. Ένας έμπειρος συνεργάτης IT Support είναι πάντα δίπλα σας online, για να δώσει λύση σε κάθε απορία ή πρόβλημά σας!

Όταν μας καλείτε, μιλάτε απευθείας με τεχνικό που μπορεί να σας βοηθήσει! Σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των εταιρειών ΙΤ με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την αδιανόητη αναμονή.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στο IT!

Στην ομάδα του IT Support παρακολουθούν σεμινάρια «εξυπηρέτησης πελατών», αξιολογούνται ετησίως και είναι ευγενικοί με όλους.

Έτσι, δεν χρειάζεται να τους αποφεύγετε επειδή είναι απότομοι, δεν καταλαβαίνουν τις προτεραιότητες σας, ή σας πνίγουν σε αδιάφορες τεχνικές λεπτομέρειες.

1
IT support from home

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Άκοπα ενσωματώνετε το καινοτόμο μοντέλο IT.TotalCare και μειώνετε τα προβλήματα σας έως και 73%.

Με καινοτόμες και πλήρως αυτοματοποιημένες παρεμβάσεις αποτρέπουμε επαναλαμβανόμενα προβλήματα, προσφέροντας σας αίσθημα σιγουριάς και αποτροπή κάθε δυσάρεστης έκπληξης.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείτε οποιονδήποτε…

Ξενοιάστε από τα προβλήματα στο ΙΤ

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη Partner | SDK Law

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.

Με την Giant Stride έχουμε μια μόνιμη συνεργασία από την οποία απολαμβάνουμε συντονισμένες ενέργειες, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και άρτιες λύσεις, με υψηλά επίπεδα ασφαλείας, στις καθημερινές ανάγκες και διεργασίες της εταιρείας μας.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Giant Stride αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της.

Η απόκριση τους σχεδόν σε όλες μας τις απαιτήσεις είναι καθοριστική. Ο ρυθμός ανταπόκρισης τους έχει τον υψηλότερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των υπαλλήλων μας καθώς λαμβάνουν άμεσα απάντηση στο αίτημά τους.

Ο αρχικός μου προβληματισμός ήταν η μετάβαση από την υφιστάμενη υποδομή μηχανογράφησης στην κυρίαρχη τάση στο χώρο της πληροφορικής το Cloud Computing, καθώς και η ανάπτυξη/υποστήριξη της λειτουργίας συστημάτων επιτελικής πληροφόρησης, όπως και συστημάτων ηλεκτρονικού helpdesk και workflow management. Οι λύσεις της Giant Stride μας έδωσαν ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο χρόνος/τρόπος μετάβασης έγινε τόσο συντονισμένα που πραγματικά δεν είχαμε απώλειες και downtime πέραν των επιθυμητών όριων.

Τους ευχαριστώ για την άρτια επικοινωνία μας, ευελπιστώντας στην εξίσου εποικοδομητική συνεργασία μας και στο μέλλον.

profile-pic
Κυριάκος Κωνσταντινίδης COO | Smok-e

Επαγγελματιες και με βαθια γνωση στα θεματα πληροφορικης

Επαγγελματίες και με βαθιά γνώση στα θέματα πληροφορικής.

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας Owner | 3S Chemicals

Mας μειώνουν την έκθεση σε κίνδυνο και μας επιτρέπουν να αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Με την Giant Stride εκτελούμε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας στρατηγικό πλάνο όπου κάνουμε outsource hosting των server μας, ανεβάζουμε στο cloud υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταγραφής συνομιλιών, αναβαθμίζουμε το hardware, εκσυγχρονίζουμε την digital υποδομή μας. Η συμβολή τους είναι καθοριστική, καθότι μπορούν να συμβουλέψουν σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας και να προτείνουν λύσεις και συνεργασίες που μας μειώνουν έκθεση σε κίνδυνο και αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι πεισθήκαμε να ξεφύγουμε από την φιλοσοφία του patchwork και με στρατηγικό σχεδιασμό, μεθοδικά να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Επιπλέον, από τους πρώτους μήνες απέκτησαν σχέσεις με τους λοιπούς φορείς και τα ιδρύματα που συνεργαζόμαστε, βγάζοντας από το μυαλό μας αρκετές από τις ΙΤ 'αγωνίες' που έχουμε.

Η ανταπόκριση τους είναι πρωτόγνωρη για εμάς! Κατά κανόνα η κλήση μας απαντάται άμεσα. Σπάνια περιμένουμε πάνω από 15 λεπτά. Σε πιο κρίσιμες περιπτώσεις, δίνεται η αναγκαία προτεραιότητα ενώ, σε περιπτώσεις που χρειάζεται και η δική μας συμβολή/ενέργεια, η συνεργασία είναι αρμονική.

Οραματιζόμαστε ότι η Giant Stride θα μας υποστηρίξει και μετά την εταιρική μας ψηφιακή μεταμόρφωση, όταν θα αναζητούμε την ψηφιακή χρηματοοικονομική καινοτομία.

profile-pic
Γιώργος Πολίτης CEO | Capital ΑΧΕΠΕΥ

Εχουμε διαπιστωσει οτι οτιδηποτε κι αν συμβει, ειμαστε παντοτε καλυμμενοι!

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι εξαιρετική! Πριν μας αναλάβουν είχαμε συνεχόμενα προβλήματα με τον Server και διάφορα ζητήματα με τα email μας. Η Giant Stride πραγματοποίησε και τις 2 αυτές τεράστιες αλλαγές χωρίς καν να το καταλάβουμε! Πρακτικά, μόλις ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας , η Giant Stride έφερε το σύστημα στα μέτρα μας και αυτομάτως σταμάτησαν και τα προβλήματα! Είναι δύσκολο κάποιος να το πιστέψει αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Εφόσον η εταιρεία μας στηρίζεται επί 24ωρου βάσεως, στη χρήση ηλ. υπολογιστών και ίντερνετ, η καθημερινή συντήρηση των συστημάτων μας είναι το Α και το Ω. Έχουμε διαπιστώσει ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, είμαστε πάντοτε καλυμμένοι! Επιπλέον, σε όποια θέματα προκύπτουν υπάρχει άμεση ανταπόκριση!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ