IT SUPPORT & IT DEPARTMENT AS A SERVICE

Επιτέλους, μια επιχείρηση IT Support & Services στην Αττική που ειδικεύεται στο να λύνει τις προκλήσεις του ΙΤ σε επιχειρήσεις με 10-50 υπαλλήλους

  • 44 λεπτά μέσος όρος επίλυσης προβλημάτων
  • Ειδική γραμμή 24ωρης υποστήριξης
  • Συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands της πληροφορικής σήμερα
  • 20 χρόνια εμπειρίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Καινοτόμο μοντέλο υποστήριξης IT.TotalCare που εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων σας
  • Σύστημα ασφάλειας πληροφοριών κατα ISO27001
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ένα ολοκληρωμένο τμήμα IT

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και βοηθάμε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τις τεχνολογίες που υλοποιούν στην επιχείρηση τους και τις αποφάσεις που παίρνουν γύρω από αυτό.

Ξεμπερδεύετε Γρήγορα!

Αν ξέρετε ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πείτε το πρόβλημα σας, θα έχετε και τη λύση, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνετε το τηλέφωνο για να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σας;

Ασχολείστε με τη δουλειά σας!

Πόσο νομίζετε ότι εκνευρίζει τους πελάτες σας, να περιμένουν στο τηλέφωνο μέχρι να ανοίξετε ένα Word; Εκτελούμε ειδικές ρουτίνες στα συστήματα σας, έτσι ώστε οι υπολογιστές σας να έχουν, μονίμως, τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, δεν “πετάμε το πλακάκι” σε τρίτους… Η εταιρεία που υποστηρίζει το ERP λέει ότι φταίει ο Server, αλλά η εταιρεία που υποστηρίζει το δίκτυο σου λέει ότι φταίει το ERP. Σας θυμίζει κάτι; Όταν μας καλείτε, αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με όσους χρειάζεται προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα σας όσο πιο άμεσα γίνεται. Χωρίς να χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σαςή να στρεσάρεστε!

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Σχεδόν τα πάντα λειτουργούν, μέχρι να χαλάσουν! Το πρόβλημα όμως είναι ότι το 77% των διαδικασιών backup αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σας στο 100%. Μη σκάτε! Έχουμε τυποποιημένες διαδικασίες ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup. Είστε ασφαλείς!

Επίσης, διαθέτουμε τη τεχνολογία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν τα συστήματα σου έχουν κάποιο πρόβλημα, πολλές φορές πριν καν το αντιληφθείτε.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στο IT!

Είστε ειδικοί σε αυτό που κάνετε – στο να φτιάχνετε, να πουλάτε και να προσφέρετε προϊόντα και υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σας βοηθάει να καταφέρετε τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σας και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σας βοηθήσουμε με ότι χρειάζεστε σε απλά Ελληνικά!

Μη βασίζεστε στη γνώμη μας. Δείτε τι λένε οι πελάτες μας!

Πλεον, δεν αντιμετωπιζουμε κανενα απολυτως προβλημα με το δικτυο Η/Υ

Πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τη Giant Stride είχαμε διάφορους προβληματισμούς και ερωτήματα για το μοντέλο υποστήριξης που χρησιμοποιούν. Σήμερα, μετά από ένα χρόνο και πλέον συνεργασίας, μπορώ να πω ότι η ταχύτητα ανταπόκρισης στα καθημερινά μας θέματα, είναι πολύ μικρότερη της μίας ώρας και τα θέματα που τους θέτουμε επιλύονται οριστικά. Πλέον, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με το δίκτυο H/Y και τις παραμέτρους του ( ασφάλεια, σταθερότητα, κλπ.) και για αυτόν τον λόγο άλλωστε τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

profile-pic
Αστερης Γιαννακουδης
Co-Owner | 5-One Consultants

Εχουμε πλεον σταθερο δικτυο και ειμαστε ασφαλεις οσον αφορα τα δεδομενα μας

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.

profile-pic
Ιασων Μανουσος
IT Coordinator | Royalton Investments

Η Giant Stride μας βοηθησε να εξασφαλισουμε και να βαλουμε το δικτυο Η/Υ σε μια ταξη.

θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια δικηγορική εταιρία να έχει κάποιον σε μόνιμη καθημερινή βάση να εποπτεύει το δίκτυο της και να εξασφαλίζει το back up και τη συνολική της ασφάλεια. Ίσως, διότι από πρώτο χέρι γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση όταν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη. Η Giant Stride μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε και να βάλουμε όλα αυτά σε μία τάξη. Επιπλέον, για οτιδήποτε χρειαστούμε, η απόκριση τους είναι ταχύτατη!

profile-pic
Ιωαννα Στεφανακη
Partner | SDK Law

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας
Owner | 3S Chemicals

Δεν Είστε Έτοιμοι Να Μας Καλέσετε Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα, που καλύπτει τις 10 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνετε Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσετε Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σας.