IT SUPPORT & IT DEPARTMENT AS A SERVICE

Επιτέλους, μια επιχείρηση IT Support & Services στην Ελλάδα που ειδικεύεται στο να λύνει τις προκλήσεις του ΙΤ σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις

  • Απαντάμε στις κλήσεις σου άμεσα
  • Χωρίς επαναλαμβανόμενα προβλήματα

  • Δεν πετάμε το μπαλάκι σε τρίτους
  • Δεν περιμένουμε να είσαι ειδικός στο IT

  • Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις
  • Εγγυόμαστε στο 100%
ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ 15′ ΤΗΛ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

Θα επιλέξεις μια βολική ημέρα/ώρα για να σε καλέσουμε

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ IT.TOTALCARE;

Ένα ολοκληρωμένο τμήμα IT

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που έχει προβλέψιμα αποτελέσματα και βοηθάμε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τις τεχνολογίες που υλοποιούν στην επιχείρηση τους και τις αποφάσεις που παίρνουν γύρω από αυτό.

Ξεμπερδεύεις Γρήγορα!

Αν ξέρεις ότι σε 44′, κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που θα μας πεις το πρόβλημα σου, θα έχεις και τη λύση, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Εφόσον οι περιπτώσεις που σηκώνεις το τηλέφωνο για να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη μειωθούν κατά 39%-73%, θα κυλάει καλύτερα η ημέρα σου;

Ασχολείσαι με τη δουλειά σου!

Πόσο νομίζεις ότι εκνευρίζει τους πελάτες σου, να περιμένουν στο τηλέφωνο μέχρι να ανοίξεις ένα Word; Εκτελούμε ειδικές ρουτίνες στα συστήματα σου, έτσι ώστε οι υπολογιστές σου να έχουν, μονίμως, τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, δεν “πετάμε το πλακάκι” σε τρίτους… Η εταιρεία που υποστηρίζει το ERP λέει ότι φταίει ο Server, αλλά η εταιρεία που υποστηρίζει το δίκτυο σου λέει ότι φταίει το ERP. Σου θυμίζει κάτι; Όταν μας καλείς, αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με όσους χρειάζεται προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα σου όσο πιο άμεσα γίνεται. Χωρίς να χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου ή να στρεσάρεσαι!

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Σχεδόν τα πάντα λειτουργούν, μέχρι να χαλάσουν! Το πρόβλημα όμως είναι ότι το 77% των διαδικασιών backup αποτυγχάνουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σου στο 100%. Μη σκας! Έχουμε τυποποιημένες διαδικασίες ελέγχου της σωστής λειτουργίας του backup. Είσαι ασφαλής!

Επίσης, διαθέτουμε τη τεχνολογία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε αν τα συστήματα σου έχουν κάποιο πρόβλημα, πολλές φορές πριν καν το αντιληφθείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στο IT!

Είσαι ειδικός σε αυτό που κάνεις – στο να φτιάχνεις, να πουλάς και να προσφέρεις προϊόντα και υπηρεσίες. Το IT είναι απλά ένα εργαλείο που σε βοηθάει να καταφέρεις τα παραπάνω. Εμείς ακούμε τις ανάγκες σου και διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να σε βοηθήσουμε με ότι χρειάζεσαι σε απλά Ελληνικά!

Μη βασίζεσαι στη γνώμη μας. Δες τι λένε οι πελάτες μας!

Προβληματα σπανια παρουσιαζονται

Η εμπειρία μας με τη Giant Stride είναι πολύ καλή! Η ταχύτητα ανταπόκρισης τους είναι άμεση για κρίσιμα θέματα, γρήγορη για ενοχλητικά ζητήματα και ρεαλιστική για θέματα που χρειάζονται έρευνα αγοράς. Πρακτικά, είναι απόλυτα ανάλογη με τις ανάγκες μας! Δεν γνωρίζω αν η έλλειψη προβλημάτων οφείλεται στις συνεχείς επεμβάσεις της Giant Stride, ή στην ευρύτερη σταθερότητα του όλου συστήματος που μας εγκατέστησαν. Όπως και να έχει, προβλήματα σπάνια παρουσιάζονται και αν εμφανιστούν θα έχουν να κάνουν με τις αργές συνδέσεις του Internet στην περιοχή. Τους συστήνω οπωσδήποτε!

profile-pic
Θωμας Δοξιαδης
Founder | Δοξιάδης+

Εχουμε πλεον σταθερο δικτυο και ειμαστε ασφαλεις οσον αφορα τα δεδομενα μας

Στη Giant Stride είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Τόσο εξυπηρετικοί που ακόμα και όταν θέλω να επικοινωνήσω απευθείας με τον ιδιοκτήτη, και τυχαίνει να μην είναι άμεσα διαθέσιμος, θα με καλέσει πίσω αμέσως μόλις μπορεί. Επιπλέον, η καθημερινή τους διαχείριση μας επιτρέπει αφενός να διατηρούμε το δίκτυο μας σταθερό, χωρίς προβλήματα, αφετέρου να είμαστε ασφαλείς όσον αφορά τα αρχεία και τα δεδομένα μας. Άλλωστε, είναι καλύτερο να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξασφαλισμένο το backup των δεδομένων σου, παρά να το χρειαστείς και να μην έχεις τρόπο να τα ανακτήσεις.

profile-pic
Ιασων Μανουσος
IT Coordinator | Royalton Investments

Mας μειώνουν την έκθεση σε κίνδυνο και μας επιτρέπουν να αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας.

Με την Giant Stride εκτελούμε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας στρατηγικό πλάνο όπου κάνουμε outsource hosting των server μας, ανεβάζουμε στο cloud υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταγραφής συνομιλιών, αναβαθμίζουμε το hardware, εκσυγχρονίζουμε την digital υποδομή μας. Η συμβολή τους είναι καθοριστική, καθότι μπορούν να συμβουλέψουν σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας και να προτείνουν λύσεις και συνεργασίες που μας μειώνουν έκθεση σε κίνδυνο και αφοσιωνόμαστε στην core δουλειά μας. Καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι πεισθήκαμε να ξεφύγουμε από την φιλοσοφία του patchwork και με στρατηγικό σχεδιασμό, μεθοδικά να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Επιπλέον, από τους πρώτους μήνες απέκτησαν σχέσεις με τους λοιπούς φορείς και τα ιδρύματα που συνεργαζόμαστε, βγάζοντας από το μυαλό μας αρκετές από τις ΙΤ 'αγωνίες' που έχουμε.Η ανταπόκριση τους είναι πρωτόγνωρη για εμάς! Κατά κανόνα η κλήση μας απαντάται άμεσα. Σπάνια περιμένουμε πάνω από 15 λεπτά. Σε πιο κρίσιμες περιπτώσεις, δίνεται η αναγκαία προτεραιότητα ενώ, σε περιπτώσεις που χρειάζεται και η δική μας συμβολή/ενέργεια, η συνεργασία είναι αρμονική.Οραματιζόμαστε ότι η Giant Stride θα μας υποστηρίξει και μετά την εταιρική μας ψηφιακή μεταμόρφωση, όταν θα αναζητούμε την ψηφιακή χρηματοοικονομική καινοτομία.

profile-pic
Γιώργος Πολίτης
CEO | Capital ΑΧΕΠΕΥ

Αισθανομαι πραγματικα ασφαλης μαζι τους

Η συνεργασία μου με την Giant Stride είναι εξαιρετική. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και κάνουν πάντοτε αυτό που λένε. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τη προτεραιότητα του εκάστοτε προβλήματος, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά αποτελεσματικούς και άμεσους. Αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής μαζί τους.

profile-pic
Πανος Δρουγκας
Owner | 3S Chemicals

Δεν Είσαι Έτοιμος Να Μας Καλέσεις Ακόμα;

Ακόμα και έτσι, μπορούμε να σου στείλουμε τη λίστα, που καλύπτει τις 10 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Σε Οποιονδήποτε Συνεργάτη Τεχνικής Υποστήριξης Πριν Τον Αφήσεις Να Αγγίξει Το Δίκτυο Σου.